Onlangs is het rapport genaamd “Duurzame ontwikkelingsdoelen: de stand voor Nederland” door het CBS gepubliceerd. In dit rapport is onderzocht hoe Nederland het doet wat betreft de duurzame ontwikkelingsdoelen, of Sustainable Development Goals (SDG’s).

Bijna de helft van de jonge ingenieurs zou meer met duurzaamheid en circulariteit bezig willen zijn, blijkt uit een enquête van KIVI. Tegelijkertijd zegt 38% van de ondervraagden in hun werk (vrijwel) niet met duurzaamheid te maken te hebben en dit percentage is op het gebied van circulariteit zelfs 54%.

De term “duurzaamheid” wordt tegenwoordig overal rondgeslingerd. Duurzaamheid is hip en lijkt alleen nog maar te groeien in populariteit. Maar vraag je willekeurige mensen wat duurzaamheid inhoudt, dan blijkt dat vaak toch best wel een lastige vraag te zijn.

Verschillende LEGO-elementen zullen in de toekomst van plantaardig plastic worden vervaardigd. Het zal hierbij in eerste instantie gaan om botanische elementen zoals bomen en struiken. Het plantaardige plastic is afkomstig uit suikerriet.

In de omgeving van de Caribisch Nederlandse eilanden liggen prachtige stranden met de mooist koraalriffen en vissen. Helaas is de afgelopen decennia de kwaliteit van dit ecosysteem erg achteruit gegaan.

Kan ik het spoor nog oversteken? Is een vraag die ouderen en mindervaliden zich regelmatig afvragen. De oversteekhulp moet de stress bij ouderen tijdens het oversteken verminderen.

Deze week, 15 tot en met 19 januari is het de week van de circulaire economie. Wat is een circulaire economie eigenlijk en wat betekent deze week?

Bij het ontwerpen van de vele producten voor onze opdrachtgevers, gebruiken we het ontwerpprogramma Solidworks. Dit programma geeft ons de mogelijkheid om onze ontwerpen geheel 3D uit te tekenen en details toe te voegen om de tekeningen produceer-klaar te maken.

Het maken van een zo duurzaam mogelijk product zit ‘m niet alleen in het kiezen van de juiste materialen en het kiezen van een duurzame naam. Vaak zit een grote duurzaamheidsmogelijkheid in het transport van producten.

image
https://www.worteldesign.com/wp-content/themes/rayko/
https://www.worteldesign.com/
#c1c1c1
style1
paged
Laden van posts..
/customers/a/5/9/worteldesign.com/httpd.www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
off
Enter your email here
off
off
nl

Neem contact op
close slider

Neem contact op

T 030 20 21 552
M info@worteldesign.com
A Kromme Nieuwegracht 3,
3512 HC  Utrecht