Protoyping

Hoogwaardige prototypes

Wij bouwen en testen prototypes om ontwerpen te valideren op het gebied van gebruik en functie. Onze design engineers hebben kennis van 3D printen en goedkope mallen voor kleine oplagen. Daarnaast hebben wij de beschikking over een lasersnijder, draai- en freesbank, 3D-printer en professionele prototypebouwers. De combinatie van deze kennis en middelen zetten wij in om naar hoogwaardige prototypes te werken en productconcepten realistisch te testen.

Industrieel ontwerp

Onze prototypes zorgen voor validatie van het productontwerp voordat er grote productie-investeringen worden gedaan. Testmodellen leveren vaak praktische informatie op die niet verkregen kan worden uit technische studies en digitale modellen. Doordat wij in eigen huis en met lokale partners hoogwaardige prototypes maken, zijn wij in staat deze tegen lage kosten en op korte termijn te realiseren. Door slim gebruik te maken van visualisatie, calculatie- en constructiesoftware voorkomen wij dat er onnodig prototypes gemaakt worden.

_0005_rapid-prototyping-3d-printen

Multifunctioneel

Een realistisch prototype kan getest worden op aspecten als krachtbestendigheid, duurbelasting, temperatuurwisselingen, weersinvloeden en vele andere belastingen. Daarnaast worden onze prototypes gebruikt door onze opdrachtgevers om potentiƫle klanten en partners te overtuigen. Het gevalideerde prototype vormt uiteindelijk de basis voor matrijsengineering en productievoorbereiding.

Hoogwaardige prototypes

 • Overtuigen van betrokkenen
 • Volwaardige 0-serie
 • Lage kosten
 • Snel inzicht in haalbaarheid

Neem contact op
close slider

  Neem contact op

  T 030 22 70 360
  M info@worteldesign.com
  A Bellweg 50,
  4104 BJ Culemborg